0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Een goede kwaliteit wol komt van de Texelse schapen. Zij leveren wol met een hoge isolatie waarde. Texelana gebruikt alleen maar wol van de Texelse schapen voor haar wollen dekbedden. De Texelana producten zijn duurzaam, comfortabel en gaan lang mee. Hieronder nog een aantal reden om voor een kwaliteitsproduct van Texelana te kiezen.

Dekbed wol van Texelse schapen is: Van hoge kwaliteit, het zeeklimaat zorgt er voor dat de vacht van het Texelse schaap heel goed is dekbedden van wol.

Dekbed wol afkomstig van Texelse schapen is: De enige grondstof die wordt gebruikt in het assortiment van wollen dekbedden van Texelana.

Dekbed wol van Texelse schapen is: Ideaal als grondstof voor dekbedden en kussens vanwege zijn natuurlijke eigenschappen.

Dekbed van wol is duurzaam: De zeewind die altijd waait over de wadden eilandenzorgt er voor dat de vacht van de Texelse schapen een extra kroezing heeft. Juist de schapen uit Texel maken om deze redenhet extra verschil in kwaliteit.

Dekbed wol in de producten van Texelana is: Met een wolvet percentage van 0,3% wolvet is zeer geschikt en zorgt voor een goed volume dat lang goed blijft.

Dekbed wol van Texelse schapen is: De speciale katoen tijken zorgt samen met de wollen vulling voor een optimale vocht en -temperatuur regulering.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dekbed Wol

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.