0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dekbed Zijde

Wil je gezond slapen onder een heerlijk koel aanvoelend dekbed. En ben je op zoek naar een zijden dekbed. Hoe kies je dan uit de verschillende zijden dekbedden? Odeco.nl legt het je uit.

Zijde wordt steeds vaker gebruikt als dekbed, het is een dekbed, gevuld met vezels van zijde. De tijk van het dekbed kan van katoen of zijde garens zijn.

Laten we eens kijken naar de voordelen van een zijden dekbed; Vochtregulatie is erg hoog, 30% meer dan bij katoen Dit biedt verlichting bij de overgang en nacht zweten Zijde is warmte regulerend Door de unieke isolerende eigenschappen van zijde, heeft u het bij koude 2-3 graden warmer en bij warmte koelt u 2-3 graden af. Het brengt geen stuwende hitte zoals een donzen dekbed, maar u heeft continue een gelijkmatige temperatuur. Niet te warm, niet te koud. Het is daarom geschikt voor iedereen. Zijden dekbedden zijn geschikt bij astma en huisstofmijt allergie.

Lichtgewicht, een zijden dekbed valt soepel om u heen zonder te woelen. Zijden dekbedden vergen geen onderhoud. U hoeft het niet te wassen, want het trekt geen stof aan, is anti statisch, 100% natuurlijk en het kan ca. 10 jaar meegaan.

De prijzen tussen zijden dekbedden kunnen erg verschillen. Het is heel simpel, de prijs zegt iets over de kwaliteit. Goedkope, zijden zomerdekbedden zijn gevuld met korte vezels, vlokken. Eigenlijk is dit zijde-afval. Het wordt Tussah zijde of wildzijde genoemd. De enige manier om deze zijde in het dekbed te houden, is door het volledig door te stikken in vierkantjes.

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)