0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Woelen, draaien, niet uitgerust wakker worden: talloze mensen slapen slecht door klachten aan hoofd, nek of schouders. Dat is vervelen, vermoeiend en slopend.

Terwijl dat niet hoeft.

De oplossing heet Silvana Support, het eerste fysiotherapeutische onderbouwde hoofdkussen. het prototype van Silvana Support werd in 1983 ontwikkeld aan de academie voor fysiotherapie in Deventer.

Aan Silvana Support kunt u uw kostbare hoofd gerust toevertrouwen. We passen alleen hoogwaardig materiaal toe en testen dit grondig op duurzaamheid en comfort. Zo maken we de neksteun van Talalay latex, voor een goede soepelheid, adembaarheid en vochtregulatie en gebruiken we hoogwaardige merkvezels. Bovendien zijn alle Silvana Support hoordkussen behandeld tegen huisstofmijt.

De kwaliteit van Silvana Support is daarom altijd gegarandeerd.

Speciaal voor de Silvana Support hoofdkussens hebben wij een molton kussensloop gemaakt met nekcontour. Deze is comfortabel, zacht en vochtregulerend. Dat is belangrijk voor een optimale werking van het kussen. En het verlengt bovendien de levensduur van uw waardevolle hoofdkussen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Silvana Support Nekkussens

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)