0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

DIS-TÜV Garantie

Dis Garantie Ducky Dons dekbedden

DIS-TÜV Garantie

Het totale aanbod aan dekbedden is groot en daarom is het vaak moeilijk om bij aanschaf uw keuze te bepalen. Maar, het is wel van groot belang om het dekbed te kunnen kiezen dat bij u past: dit is namelijk bepalend voor een jarenlange, goede en gezonde nachtrust.

Ieder mens is weer anders en heeft andern die aan het dekbed zijn bevestigd, wordt het u voortaan makkelijker gemaakt om tot een verantwoorde keuze te komen. Het Dekbed Informatie Systeem is objectief, betrouwbaar en controleerbaar.

Klik hier om een folder over het D.I.S.-TÜV label aan te vragen.

Laat u niet foppen!
Men kan tegenwoordig op de meest vreemde plaatsen een dekbed kopen. Deze dekbedden, die tegen stuntprijzen worden aangeboden, lijken in eerste instantie aantrekkelijk maar niemand kan achterhalen waar het dekbed vandaan komt en wat er ín zit.

Door een dekbed met een DIS-TÜV label aan te schaffen bent u verzekerd van een goed product dat conform de geldende strenge Europese wetgeving vervaardigd is en volgens het uniforme reglement van TÜV is getest. 

Een dekbed voorzien van het D.I.S.-TÜV label heeft een etiket met daarop tien punten die bepalend zijn voor de keuze van het juiste dekbed: de vulling, het model, de afmeting, de tijk, het vulgewicht, de warmteklasse, de gewichtsklasse, het wasvoorschrift, het gebruiksvoorschrift en de garantie.

DIS TUV garantieTUV garantieNomite