0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Geen vaccin tegen zika | Klamboe voor jouw hotelbed.

Het zikavirus wordt verspreid door de gelekoortsmug of denguemug.

Er bestaat geen vaccin tegen het zika-virus. De gezondheidsautoriteiten adviseren mensen die naar een besmet gebied reizen zich tegen muggenbeten te beschermen met muggenwerende middelen, klamboes en bedekkende kleding. Zwangere vrouwen wordt bovendien aangeraden hun reis uit te stellen. Meer informatie: Zika-virus: symptomen, oorzaak en behandeling

Odeco heeft voor uw nachtrust op uw vakantie in Zuid-Amerika, Afrika en Indonesië een klamboe die om elk hotelbed past. Met de Dbug klamboe komt er geen mug meer door.

 

Klamboe ophangen zonder boren

De klamboe kan eenvoudig worden opgezet net als een ‘boogtent’ staat de klamboe op eigen voeten over het bed de klamboe is geschikt voor een persoons en tweepersoons bedden. U kunt deze klamboe dus over uw hotelbed plaatsen zonder boren en schroeven.
 

Dbug Klamboe      Koop nu van € 99,00 voor € 96,00

Dbug hotel klamboe
Zzzoemende muggen
De Dbug hotelklamboe is geschikt voor ieder 1- en 2-persoons bed. Deze staande klamboe is 100% veilig is voor jong en oud. Een goede bescherming in een handomdraai geïnstalleerd, zonder de hotelkamer te beschadigen.

De Dbug is een hotel klamboe die je kunt gebruiken zonder in het plafond te boren. Dankzij een unieke buizenconstructie en speciaal ontworpen voetstukken zet je de klamboe gewoon om het bed heen. De Dbug klamboe zal de hinderlijk zoemende muggen afstand houden. De Dbug heel gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. Niet alleen voor thuis maar ook handig voor op vakantie. En dat is wel zo prettig.

- Uniek design.
- Gebruiksvriendelijke montage.
- Boren en gaten zijn niet nodig.
- Geschikt voor 1- en 2-persoonsbed.