0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Voordat je bestelt

>Hoe kan ik een account aanmaken?

Om een account aan te maken, klik je bovenaan de pagina op Mijn Account. Je landt automatisch op onze registratiepagina.

Hoe kan ik inloggen op Odeco.nl om mijn gegevens te zien?

Om je gegevens te bekijken, klik je bovenaan de pagina op Mijn Account. Vul je emailadres en wachtwoord in en klik op volgende. Je komt dan op je persoonlijke account.

Wat betekent inloggen met mijn Facebook account?

binnenkort beschikbaar - Dit betekent dat je Facebook account is gekoppeld aan je ODECO.NL account. Zo kun je makkelijk inloggen bij ODECO met je Facebook gebruikersnaam en wachtwoord.

Het werkt makkelijk: klik op de Facebook knop in Mijn Account of in de checkout om je account te koppelen

Wat betekent inloggen met mijn Twitter account?

binnenkort beschikbaar - Dit betekent dat je Twitter account is gekoppeld aan je ODECO account. Zo kun je makkelijk inloggen bij ODECO met je Twitter gebruikersnaam en wachtwoord.

Het werkt makkelijk: klik op de Twitter knop in ‘Mijn Account’ of in de checkout om je account te koppelen

Hoe verander ik mijn emailadres?

Om je emailadres te veranderen log je in op Mijn Account. Klik daarna bij account informatie op ‘veranderen’. Als je je emailadres hebt veranderd, klik dan op ‘bewaar veranderingen’.

Hoe verander ik mijn adres?

Om je adres te veranderen log je in op Mijn Account. Klik daarna bij adres informatie op ‘veranderen’. Als je je factuur- of verzendadres hebt veranderd, klik dan op ‘bewaar veranderingen’.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Om je wachtwoord te veranderen log je in op ‘Mijn Account’. Klik daarna bij account informatie op ‘veranderen’. Als je je oude en nieuwe wachtwoord hebt ingevuld, klik dan op ‘bewaar veranderingen’.

Wat zijn de voordelen van ‘Mijn ODECO’?

Je hebt een aantal voordelen bij ‘Mijn ODECO’:

  • Het kost minder tijd om iets te bestellen
  • Je hebt overzicht in je lopende en verzonden bestellingen
  • Je kunt simpel en snel je adresgegevens veranderen
  • Spaar voor extra korting met je credits
  • Exclusieve mailings met trends en special e aanbiedingen
  • Persoonlijk contact en advies?  BEL. (+31) 571-298081 bgg. spreek ons antwoord apparaat in wij bellen je z.s.m. terug.
Ik kan niet inloggen op ‘Mijn ODECO’, wat nu?

Kun je niet inloggen? Controleer dan eerst of je het juiste emailadres hebt ingevoerd. Als je de melding ‘inloggen mislukt’ krijgt, heb je waarschijnlijk nog geen account. Als je je wachtwoord kwijt bent, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt van info@odeco.nl een email met een nieuw wachtwoord.

Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbief, hoe werkt dat?

Voer je emailadres in de balk onderaan de pagina en klik op ‘aanmelden voor nieuwsbrief’. Vervolgens ontvang je een bevestigingsemail. Klik op link in de email om je aanmelding te bevestigen. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief in je account. Login op ‘Mijn Account’, klik bij ‘Updates ontvangen’ op ja en sla dit op door te klikken op ‘Bewaar’.

Als je onze nieuwsbrief krijgt, betekent het niet direct dat je ook een account hebt!

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe doe ik dat?

Als je onze nieuwsbrief niet meer wil, klik je op de link in de nieuwsbrief. Je kunt ook in je ODECO account aangeven dat je de nieuwsbrief niet meer wil.

ODECO wenst u veel winkel plezier!