0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Room Seven Bed & Bath

Room-Seven.jpg

Room Seven Bed & Bath is een design sinds 1995, het staat bekend om zijn luxe en exclusieve collectie kinderkleding, bedtextiel en accessoires. Beddinghouse heeft in samenwerking met Room Seven een mooi gedetailleerd bed- en badtextielcollectie ontwikkeld. Dit staat dus bekend onder Room Seven Bed & Bath. 

De nieuwe bed- en badtextielcollectie heeft een aantrekkelijker prijsniveau dan de andere producten van het merk Room Seven. Tevens behoud deze collectie zijn hoogstaande kwaliteit. Ook zijn de kleuren en patronen zorgvuldig ontworpen in de Room Seven Studio. 

De collectie van Room Seven bed & bath bestaat zowel uit een jongen en meisjescollectie. De jongens collectie bestaat vooral uit stoere elementen, zoals denim applicaties, stoere schepen, sterren en andere vormen. Voor de meisjescollectie is er veel aandacht besteed aan een romantische collectie, zoals bloemen in verschillende kleuren. De geborduurde sierkussens maken deze sfeer helemaal compleet. 

Room Seven bed & bath heeft naast bed en badtextiel ook nog een bijpassende behanglijn. Ook zijn er nog andere productgroepen zoals bijpassend servies in ontwikkeling.