0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Silvana Support

Silvana-support-kussens.jpg

Silvana-Support-150x150.jpg

Het kussen met de gezichtjes.

Woelen, draaien, niet uitgerust wakker worden: talloze mensen slapen slecht door klachten aan hoofd, nek of schouders. Dat is vervelend, vermoeiend en slopend.
Terwijl dat niet hoeft. De oplossing heet Silvana Support, het eerste fysiotherapeutische onderbouwde hoofdkussen. Het eerste  Silvana Support kussen werd in 1983 ontwikkeld aan de academie voor fysiotherapie in Deventer.

Aan Silvana Support kunt u uw kostbare hoofd gerust toevertrouwen. We passen alleen hoogwaardig materiaal toe en testen dit grondig op duurzaamheid en comfort. Zo maken we de neksteun van Talalay® Latex, voor een goede soepelheid, adembaarheid en vochtregulatie en gebruiken we hoogwaardige merkvezels. Bovendien zijn alle Silvana Support hoofdkussens behandeld tegen huisstofmijt. De kwaliteit van Silvana Support is daarom altijd gegarandeerd.

Kies in 4 stappen uw hoofdkussen.Er is altijd een Silvana Support die helemaal bij kouw past.
Met Silvana Support kiest je voor een goede ondersteuning bij iedere lighouding. En natuurlijk gaat dit gepaard met jouw eigen
voorkeuren, jouw postuur, jouw favoriete slaaphouding en jouw eigen matras. Silvana heeft het kiezen gemakkelijk voor je gemaakt.

In 4 stappen vindt u de Silvana Support die het beste bij je past.
Alleen het beste materiaal is goed voor Silvana Support.

Iedere Silvana Support is voorzien van 30 jaar vakmanschap 30 jaar het beste hoofdkussen Zo moet een kussen zijn 30 jaar het beste
hoofdkussen Zo moet een kussen zijn!

Met het Silvana Supportkussen kan nu iedereen lekker slapen. Geef jezelf een heerlijke nachtrust.