0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bella Donna Jersey hoeslaken kleuren kiezer

BELLA DONNA JERSEY HOESLAKEN KLEUREN KIEZER

  

 

 

 

 

Bella Donna Jersey              

Elastische Jersey Stretch Hoeslaken

Kwaliteit begint bij de grondstoffen. De Bella Donna Jersey stof wordt uitsluitend gemaakt van top kwaliteit katoen maco ply garen extra verfijnd door vergassing. Dit ply garen gecombineerd met een Aloë Vera en zijde proteïne behandeling, veredelen echt de Bella Donna Jersey lakens: Zij zijn de Majesteit van alle hoeslakens.

Kwaliteit betekent ook een lange levensduur. Ons geoptimaliseerde ply garen elimineert vrijwel pilling, en ons state-of-the-art verfproces zorgt voor schitterende kleuren en snelheid voor elke afzonderlijke Bella Donna blad.

Een perfecte pasvorm is dan ook een teken van top kwaliteit. De innovatieve snijding van de hoeken, de speciale elastische band en de hoge productiekwaliteit zorgt ervoor dat een Bella Donna Jersey laken past. Zo op maat gemaakt voor alle matrassen, waterbedden en oversized bedden inbegrepen, natuurlijk. Het hoge elastische herstelvermogen maakt het hoeslaken een 'easy care' genoegen. Eenmaal op het bed, past hij soepel om de matras zonder rimpels.

 

 

Uitstekende pasvorm

Bella Donna-hoeslaken met elastaan en "Flexima" past zich perfect aan voor elk matras. Ook ideaal voor grotere maten en is bijzonder geschikt voor waterbedden.

 

Product Placement van het etiket

De ingenaaide labels met maat en wassymbolen zijn verwerkt in de hoeknaad. Deze hoek legt u op de rechterbovenhoek van het matras, zodat een perfecte pasvorm is verzekerd.

 

Fantastic - elastische

De Belladonna hoeslakens hebben een enorme veerkracht. Dus liggen ze rimpel-vrij op het matras.

 

Pillingarm

Door het gebruik Mako katoen draad, nauwelijks pilling. Kwalitatief hoogwaardig katoen, omdat de individuele katoenen vezels zeer lang zijn. Dit resulteert in minder pilling.

 

Silky

De specifieke ingrediënten van de aloë vera in de Belladonna hoeslakens zijn verwerkt in het laken om uw huid zacht te houden in de slaap.

Maten leverbaar uit voorraad:

  • 90-190/100-220
  • 120-200/130-220
  • 140-200/160-220
  • 180-200/200-220
  • 200-220/200-240
 

Service voor onze klanten:

  • Belladonna is momenteel beschikbaar in 54 kleuren uit actuele voorraad.
  • Speciale maten in alle kleuren, elke kan maat speciaal snel worden gemaakt.
  • Levering service zonder extra kosten! Bestel vandaag, snel te leveren, geen probleem!