0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

matrasbescherming tegen transpiratie

3-D MATRASBESCHERMING TEGEN TRANSPIRATIE

Nieuwe generatie 3-D matrasbeschermers voor een aangenaam droog slaapklimaat. 

 

WAAROM EEN 3-D TOPLAAG?

De driedimensionale toplaag van de nieuwe generatie 3-D matrasbeschermers is een zogenaamd 'afstandbreisel' of ook wel 'spacer fabric' genoemd. Dit materiaal, meestal van polyester, is opgebouwd uit twee horizontale lagen die door vele verticale draden op "afstand" van elkaar worden gehouden. Tussen deze verticale polen is er veel open ruimte en kan lucht haast onbelemmerd circuleren. Door nu traditionele materialen  te combineren met een 3-D toplaag ontstaat een nieuwe generatie matrasbeschermers met optimaal ventilerende eigenschappen.

 

3-D KLIMAATBEHEERSING VOOR EFFECTIEVE VOCHTREGULATIE.

De effectieve vochtregulatie van de nieuwe generatie matrasbeschermers met 3-D toplaag, is gebaseerd op ventilatie in plaats van vochtopname. Daarbij wordt door de 3-D toplaag het vocht direct afgevoerd in plaats van opgenomen in bed door de gebruikelijke molton. Hierdoor ontstaat een droger en aangenamer slaapklimaat.
Ook geschikt voor sterk transpirerende slapers.
Zij kozen tot nu toe voor een zware kwaliteit molton met een hoog vochtopnemend vermogen. Nadeel van deze molton is echter dat deze het bed nog warmer maken, wat weer tot meer transpireren leidt. Met een  3-D toplaag wordt deze vicieuze cirkel doorbroken.

 

 

3-D MATRASBESCHERMER, CLIMATE CONTROL 3-D COMFORT 

 

De open structuur van de 3-D toplaag garandeert een optimale ventilatie waardoor vochtige, warme lucht effectief wordt afgevoerd. Eventueel dan nog aanwezig vocht wordt snel opgenomen in de katoenen jersey onderlaag. Door de continue ventilatie verdampt dit vocht echter ook weer snel. Het resultaat: een comfortabel droog slaapklimaat. Verkrijgbaar als matrashoes en als plateau met hoekelastieken. 
Daarnaast is deze hoes ook verkrijgbaar als 3-D climate control comfortmolton voor uw topper.

Climate Control 3-D Comfort:Koop hier uw Climate Control 3-D Comfort

 

WATERDICHT 3-D COMFORT

Waterdicht en comfortabel. De open structuur van de 3-D toplaag garandeert een optimale ventilatie waardoor vochtige, warme lucht effectief wordt afgevoerd. Katoenen badstof tussenlaag voor hoge vochtopname. Met polyurethaan onderlaag voor waterdichte matrasbescherming. Deze hoes is gegarandeerd waterdicht en  urinebestendig. Ondoordringbaar voor huisstofmijt. Wasbaar op 60°, droogtrommelbestendig.

Koop hier uw Waterdicht 3-D Comfort, verkrijgbaar als hoes- en als plateaumodel met hoekelastieken ook als waterdcihte topper met split.