0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Dbug klamboe twee persoons bed Dbug klamboe twee persoons bed
  • Dbug vrijstaande klamboe Dbug vrijstaande klamboe
  • Dbug klamboe onderpoot Dbug klamboe onderpoot
  • Dbug klamboe verpakking Dbug klamboe verpakking
  • Dbug nieuwe logo Dbug nieuwe logo
  • Dbug klamboe nieuwe verpakking Dbug klamboe nieuwe verpakking
  • Klamboe ophangen Klamboe ophangen

Dbug Klamboe | muggenplaag aanbieding !!

19 review(s)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 99,00

Special Price € 89,00

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  1. Prima klamboe, voor onze hotelkamers review by Dide on 28-07-2019
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?
    Kwaliteit
    Prijs

    Wij hebben een klein hotel en hebben meerdere klamboe’s besteld. De klamboe oogt hip, maar bied vooral veel comfort aan onze gasten. De gasten zijn vooral blij met de goede ventilatie van deze klamboe.

  2. Klamboe gemakkelijk review by Sigrid on 01-07-2019
    Kwaliteit
    Prijs
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?

    De klamboe is makkelijk op te zetten (met gebruik van de instructie op de doos). Door de tentstokken kan je hem zo opzetten net als een strandtentje. Het net van de klamboe is strak gespannen zodat het goed ventileert en niet benauwd wordt. De openingen aan de zijkanten sluiten goed zonder kieren. Minpunt, als je zonder deken slaapt, komen je voeten tegen gaas. Op gelost lost door mijn deken op te rollen en op het voeteneind te leggen om zo het gaas omhoog te houden.

  3. Mooie design klambo review by Chantal on 22-11-2017
    Prijs
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?
    Kwaliteit

    Ik ben heel blij met deze klamboe. Ik koop er nog een, voor vrienden van ons. Die krijgen ze dan van 'Sinter Klaas'. En kunnen ze die meenemn op vakantie in Zuid Africa.

  4. op vakantie met deze mooie klamboe review by Ties Fijn on 15-07-2017
    Prijs
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?
    Kwaliteit

    Ik neem deze hsndige klamboe mee op vakantie. Ik heb eerst thuis geprobeerd de Dbug klamboe op te zetten. Gewoon de gebruiksaanwijzing op de doos volgen. De boog met klsmboe staat binnen een paar minuten. De klamboe sluit goed aan om het bed. De eerste nacht direct geen last meer van muggen, en wel heerlijk met het raam open geslapen!

  5. snelle levering review by Joep Klaassen on 19-06-2017
    Kwaliteit
    Prijs
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?

    Beste Odeco,

    Jullie vroegen mij persoonlijk om een review te schrijven als ik tevreden zou zijn over het product.
    Na telefonisch contact heb ik dus de klamboe besteld. En zoals ik al had gehoopt verliep de levering voorspoedig.
    Zojuist de klamboe opgebouwd. Had niet verwacht dat het zo eenvoudig zou gaan. Kreeg wel direct een kampeer gevoel. Laat de muggen maar komen dan is het totaal plaatje compleet.
    Ben benieuwd of het nu echt heel veel warmer is onder een klamboe slapen is of niet. Vannacht de ultieme test.

    Groeten,
    Joep.

  6. Gemakkelijke klamboe review by Maike on 05-06-2017
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?
    Kwaliteit
    Prijs

    Heel blij met deze genakkelijke klamboe. Ik gebruik deze thuis en neem de klamboe mee op vakantie.

  7. Last minute hotel klamboe review by George on 28-09-2016
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?
    Kwaliteit
    Prijs

    Goede service!!!

    Last minute een reisklamboe nodig voor op de hotelkamer die op zich zelf staat en dus niet bevestigd aan iets hoeft te worden bevestigd aan muur of plafond. Na ff googlen kwam ik bi de dbugj klamboe uit. Maar toen de vraag komt de klamboenog op tijd binnen.....na telefoontje en een positief antwoord heb ik besteld...met een beetje geluk, en extra inzet van Odeco.nl had ik de klamboen de volgende dag binnen!!! Dat vind ik echt service!!!
    Ik zal ook nog een feedback geven over de klamboe zelf, maar dit pas over drie weken!!! Tot dus ver dus top!!!!!

  8. Super klamboe, ruim en snelle levering review by Karla on 28-09-2016
    Kwaliteit
    Prijs
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?

    Mijn ervaring
    Maandag besteld eind van de dag, dinsdag in huis. Geweldig luchtige klamboe (Handig model). Geen claustrofobie. Netjes afgewerkt (naden). Geen 'statische' lucht te ruiken (zoals simple klamboe's). Top koop

  9. Flexibele klamboe review by Bart on 07-09-2016
    Prijs
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?
    Kwaliteit

    Uitstekende klamboe, flexibel voor verschillende afmetingen bedden en eenvoudig te plaatsen, zonder gaten in plafond.

  10. KLamboe review by Kars de Lange on 09-08-2016
    Kwaliteit
    Prijs
    Hoe wilt u dit artikel waarderen?

    dit is echt een heel handige klamboe, wij kamperen in een chalet in Frankrijk en hebben de klamboe meegenomen op vakantie, deze kunnen wij over elk bed plaatsen, zonder dat we ophang punten nodig hebben.

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Hoe wilt u dit artikel waarderen?