0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Het Lekker lui lezen kussen is een ideale rugsteun voor in bed.

Als u lekker zitten in bed en u heeft geen verstelbaar bed, dan bied het kussen de oplossing als;

Lees kussen in bed, Televisie kussen in bed, Boxspring zitkussen, Ontbijt op bed kussen, rugsteun kussen bij ziekte als handig hulpmiddel.

Ondersteuning
Met een goede steun in de rug, voldoende vrijheid voor het hoofd en een comfortabele plek voor de armen die het boek vasthouden. Het kussen is gemaakt van 100% katoen en gevuld met een lekker stevige vulling. Lig je in bed bij zwangerschap, of ziekte dan bied het kussen gemak en steun in de rug, als je wil zitten of half liggen.
Reinigen
Het leeskussen kan gewassen worden. Geen probleem dus, als u een keer met de koffie morst. Er zijn voor het Lekker Lui Lezen kussen overtrekken verkrijgbaar in 12 verschillende modekleuren. Deze worden speciaal door Odeco.nl in eigen atelier gemaakt.  
 
Uitvinding

Het Lekker-Lui-Lezen kussen is product idee van Jade  “Een Werelds slaapidee”.  Het Lekker-Lui-Lezen kussen kan in bed gebruikt worden en tegen de muur of achterwand van het bed geplaatst worden. Door het model van het kussen creëert u een comfortabele situatie om bijvoorbeeld in bed te lezen of televisie te kijken.

  • Gemakkelijk en overal toepasbaar 
  • Veel voordeliger dan een verstelbaar bed 
  • Gemaakt van soepel katoen 
  • Duurzame synthetische vulling 
  • Keuze uit 10 verschillende modekleuren: wit, creme, lichtblauw, beige, lichtgrijs, middenblauw, aubergine, lichtgeel, marine, terra, zwart, rose